Младеж получи 35-дневна ерекция след злополука с колело

2014-01-15 13:48:00
Младеж получи 35-дневна ерекция след злополука с колело
Снимка: Dreamstime

Докато някои мъже страдат от липса на ерекция, други я получават, без да искат и за доста дълъг период от време. Ирландски колоездач на mountain bike получил 35-дневна ерекция, след като се нарани на рамката на колелото си, пише в. „Irish Exminer“.

 

 

След като получил травмата, 20-годишният младеж бил в това състояние цели 5 седмици, без да потърси лекарска помощ. През цялото това време той бил в постоянна ерекция. Нараняването му довело до приализъм – това е състояние, при което има непрестанен наплив на кръв в гениталиите, дори когато няма възбуда или друг сексуален стимул.

 

Когато колоездачът бил приет в болница, лекарите не открили белези на външно нараняване, но мъжкият му полов орган бил еректиран. През тези 5 седмици младежът е имал възможността да прави секс, но това щяло да предизвика болка и неприятни усещания у него.

 

Да не се лекува дълга ерекция е опасно, защото може да доведе до образуването на кръвен съсирек. Лекарите сложили пяна-гел на колоездача и четири платинени пластинки, за да изолират ненормалната връзка между артерия и вена, която предоставяла непрекъснат приток на кръв към гениталиите на младежа.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия