В Carrefour се продават кокаинови кексчета

2014-01-08 12:32:00
В Carrefour се продават кокаинови кексчета
Снимка: Dreamstime

Възможно ли е да влезеш в Carrefour и да си купиш кокаинови кексчета? Сигурно ви звучи като шега, но няма невъзможни неща ... или поне на пръв поглед.

 

В Аржентина хипермаркетът пусна сред продуктите си кексчета, които носеха в надписа си за съдържание: „кокаин: 12 грама“, съобщи Франс прес.

 

 

Сгрешеното съдържание предизвика вълна от подигравки, а от ръководството се извиниха пред потребителите, като ги успокоиха, че това е шега от страна на доставчик.

 

В кексчетата няма съставка като кокаин, но заради написаното те вече са изтеглени от продажба. Във Facebook аржентинците коментираха случилото се. Някои от тях дори се пошегуваха, че наркобаронът Пабло Ескобар ще се обърне в гроба, че не се е сетил за подобен номер приживе. По новините пък казаха, че са чували за марихуанови сладкиши, но за пръв път чуват за кокаинови кексчета.

 

Има и сърдити потребители. Някои от тях смятат, че Carrefour трябва да им изплатят обезщетение, защото не са намерили 12-те грама кокаин в кексчетата, както е било написано в съдържанието.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия