Кои са най-странните подаръци на богатите и известните?

2013-12-27 15:30:00
Кои са най-странните подаръци на богатите и известните?
Снимка: freedigitalphotos.net

Ако жената се плаши от думата война, то мъжът се плаши от думата Рождество. Той не знае какво да избере за подарък и къде да го намери и за да покаже любовта си, често залага на размера (на подаръка, имаме предвид). Често това води до загуба на пари и време. За жената хубавият подарък е този, който е личен, в който мъжът е вложил фантазия и усилие. Затова, скъпи мъже, е добре да разчитате на други жени. Жените най-добре знаят какво обичат. Те ще ви подскажат. А на картичката напишете лично послание.

 

Стрелбище. Заради любовта на Анджелина към оръжията Брад Пит я изненада с подарък цяло стрел­бище в новото им имение във Франция. Построено е специално за нея и по негов дизайн. Да ви напомня за филма „Мистър и Мисис Смит"? Е, имаше и бельо на Agent Provocateur за 3000 паунда. И нов гардероб с дизайнерски тоалети. Вярно, подаръкът е тривиален, но няма жена, която да не го оцени.

 

 

Чанта за 129 000 долара. Каквато подари Дейид Бекъм на Виктория за миналата Коледа - Hermes Himalayan Birkin на стойност 129 000 долара. Една от най-приятните изненади за нея обаче бе за 34-ия й рожден ден. Тогава Дейвид й връчи бутилка вино, върху чийто етикет стоеше името Виктория. Защото с бутилката вървеше и цяло лозово насаждение в Napa Valley, което Дейвид купи специално за съпругата си срещу „скромна" седемцифрена сума. И до днес виното „Шато Пош" от лозето на Виктория е само за лична консумация и се дели един­ствено с приятели.

 

Химикалка. Е, не каква да е, а химикалка за 30 000 паунда от лимитирана серия на Bentley със златно покритие - такава подари Робърт Патинсън на Кристен Стюарт. С инкрустираните й инициали, разбира се. По света има само 40 от тези химикалки серия Tibaldi Bentley Crewe. И въпреки това двамата се разделиха. А поводът за този подарък е тайната страст на Стюарт, която от години събирала химикалки. Е, тази определено ще е „ролс- ройсът" в колекцията й.

 

Остров. Остров край Флорида за цели 20 милиона долара купи Джей Зи на Бионсе. Тъй като чан­тите се изтъркаха като подарък във връзката им, за миналата Коледа той й подари не една, а цяла колекция чанти. Кой казва, че рапърите не разбират нежната женска душа? Колекцията е Hermes на стойност 350 000 долара. Роди ме мамо с късмет, па ме хвърли В Hermes!

 

Парцел на Луната. Съгласете се, че пред символичния подарък „звезда на твое име", който се предлага и у нас, всяка жена предпочита бельо или парфюм. Изглежда руският милиардер Роман Абрамович не е наясно с женското сърце, затова е решил да зарадва половинката си Даря Жукова с нотариален акт за сто акра земя на... Луната. А може би го е привлякла скромната цена - само 2508 долара.

 

Въпросните 100 акра Абрамович е купил чрез т.нар. Лунно посолство през 2008 г. Парцелът е разположен между 20-24 градуса южна ширина и 30-34 градуса западна дължина. Където и да се намира това. Даря едва ли скоро ще се разходи из имота си. Дано е комбинирал подаръка и с някое далеч по-практично бижу.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ventto
преди 10 години

Остров :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия