Колко време отделяме за опаковане на подаръци?

2012-12-26 13:00:00
Колко време отделяме за опаковане на подаръци?
Снимка: sxc.hu

За всички представителки на нежния пол, които са получавали подарък от своята половинка, който по-скоро прилича на нещо, извадено от кофата за боклук – спокойно, далеч не сте единствени, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Според резултатите от скорошно проучване, осъществено сред 2100 британци, около 60% от мъжете отделят едва една минута за опаковането на един подарък – време, достатъчно за залепването на няколко парчета тиксо.

 

Що се отнася до представителките на нежния пол, те са далеч по-прецизни. Една жена отделя средно по около три минути за опаковката на всеки подарък. В това време се включва и добавянето на панделки за допълнителна украса.

 

Когато става въпрос за разопаковането на подаръците, мъжете отново се оказват далеч по-нетърпеливи от дамите. Една трета от тях признават, че се нуждаят от по-малко от 10 секунди, за да скъсат небрежно опаковъчната хартия. Едва една пета са тези, които разопаковат внимателно подаръците си.

 

При представителките на нежния пол нещата стоят по обратния начин – една трета разопаковат старателно своите подаръци, а една пета се проявяват като истински хищници, разкъсвайки бързо хартията.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
besso
преди 11 години

кой се интересува от подобна информация?!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия