Чорапогащник за 1100 долара

2013-12-13 19:24:00
Чорапогащник за 1100 долара
Снимка: dailymail.co.uk

Предстоящите коледни празници определено ще ни предложат голяма порция от невероятни поводи, в които да представим себе си в невероятна светлина. Имаме предвид нашата визия, която на специални поводи се преобразява в невероятно пиршество за очите. Всеки един от нас е обсебен от манията да представи външността си максимално привлекателна и да привлече вниманието към себе си. Колкото и да не си го признаваме, всеки един от нас обожава да бъде харесван. Но каква е цената да привлечем вниманието на останалите?

 

 

Доста, доста солена ако питате дизайнерът Ив Сен Лоран, който взриви модния свят с новото си творение, което представлява чорапогащник, струващ 1100 долара. Изключително висока цена за чорапогащник, който принципно дамите късат за максимум ден-два. Тогава може би ще попитате дали си заслужава инвестицията?

 

Опитвайки да ви отговорим на този въпрос ще ви предоставим една любопитна подробност за модния аксесоар - той е украсен с множество кристали Сваровски. Благодарение на тях, той буквално сияе и лесно може да ви превърне в сензацията на вечерта.

 

До колко ще е положително мнението на останалите за вашия моден вкус е друг въпрос, но едва ли всички ще бъдат очаровани от светещите ви крака, който носят по себе си чорапогащник на цена, за която повечето от нас работят месеци.

 

Вече бяха забелязани някои звезди, сред които Кейт Мос и Лейди Гага, с модела на Saint Laurent, вие искате ли да бъдете звезда поне за малко, дори и да ви струва 1100 долара или предпочитате да оползотворите разумно тази средства?

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FuckDaPolice
преди 10 години

Никъв шанс


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия