Мъж се самоубил, защото приятелката му го мъкнела 5 часа по магазините

2013-12-11 13:30:00
Мъж се самоубил, защото приятелката му го мъкнела 5 часа по магазините
Снимка: Dreamstime

Да си мъж, който не обича да ходи по магазините и да имаш за приятелка жена, за която няма нищо по-важно от shopping-а – това може да бъде смъртоносно. И не, това не е метафора, а самата истина.

 

В Китай посетителите на мол станали свидетели на кървава драма. 38-годишен мъж сложил край на живота си, понеже не издържал продължилото с часове пазаруване на приятелката си, пише в.“Daily mail“.

 

 

Системите за видеонаблюдение са записали престоя на Тао Сяо и половинката му няколко часа преди трагедията. Двамата прекарали близо 5 часа в магазина и жената си купила толкова много неща, че им е било трудно да мъкнат пакетите. Сяо споделил на приятелката си, че му е тежко и е време да си ходят, но тя поискала да влязат в още един магазин за обувки.

 

Тогава мъжът не издържал и й обяснил, че тя има толкова много обувки, че ще й стигнат за цял живот, даже ще й останат. Затова няма смисъл да дават пари за поредния чифт, който ще носи 2-3 пъти. След тази забележка жената започнала да вика на Сяо и да го обвинява, че е скъперник и й разваля коледното настроение.

 

По време на скандала мъжът не издържал, захвърлил пликовете с покупки и се хвърлил от седмия етаж на мола. Няколко минути по-късно медиците пристигнали, но нямало с какво да помогнат – Сяо издъхнал на място.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
EinGutesKind
преди 10 години

Аман от *


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия