Няколко фрази, които НЕ бива да казваме на гаджето си

2013-03-18 13:59:00
Няколко фрази, които НЕ бива да казваме на гаджето си
Снимка: Dreamstime

Казват, че мъжете и жените са от различни планети и затова понякога им е трудно да съжителстват заедно. Въпреки това повечето от тях намират начин и успяват да прекарат живота си под един покрив. Това, което ги задържа заедно, е любовта. Когато тя изчезне пътищата им се разделят, защото различията са в състояние да доведат до сериозни проблеми.

 

Вижте няколко неща, които е възможно да ви дразнят, но е по-добре да не повдигате темата:

 

„Хубаво е да започнеш да ходиш на фитнес“ - дори вашият любим да е закръглен или напротив, прекалено кльощав, не бива да бъдете прекалено директни, защото истината ще срине самочувствието му. Това може да го доведе до крайности – или ще виси във фитнес залата ежедневно и по няколко часа или напук няма да стъпи там, защото сте го обидила. Сложете си ръка на сърцето и си признайте, че и вие няма да се почувствате добре, ако чуете от половинката си, че имате нужда да ходите на разкрасителни процедури по-често.

 

Снимка: Dreamstime

 

„Бившият ми никога нямаше да постъпи така“ - мъжете и жените мразят да бъдат сравнявани, особено с бившите. Затова в никакъв случай НЕ казвай това изречение. Представителите на силния пол иман силно чувство за собственост и споменаването на бившия може да го разстроят.

 

Снимка: Dreamstime

 

“Казах ти, че ще стане така!” - жените обожават да натякват грешките на своя любим. Но никой не обича да осъзнае, че е сбъркал и около него да има „доброжелател“, който да му натяква, че му е казал, че ще стане така и сам си е виновен, че се е стигнало до тук. По-добре оставете човека на спокойствие, той е достатъчно разумен, за да се поучи от грешката, която е допуснал.

 

Снимка: Dreamstime

 

„Изобщо не харесвам родителите ти“ - харесвате ли ги или не, това са хората, които са го създали и възпитали и трябва да сте им благодарни, защото ако не бяха те, сега той нямаше да е част от живота ви. Затова ги приемете с техните предимства и недостатъци и се научете да съжителствате в мир с тях. “

 

Снимка: Dreamstime

 

Ти май не ме слушаш какво говоря, когато сме на shopping” - ако искате откровено мнение за някоя дреха, по-добре излезте по магазините с някоя приятелка или с майка си /въпреки че повечето родители имат остарели разбирания на тема мода/. Малко са мъжете, които обичат да обикалят по магазините, затова е напълно разбираемо, ако мъжът ви ви говори наизуст и изобщо не ви слуша какво го питате. Той има една-единствена цел – да ви даде отговорите, които искате, за да може този ад да свърши по-бързо.

 

Снимка: Dreamstime

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SpiritInBlack
преди 11 години

(Y) за дрехите.Скорошна случка Мило , това как ми стои ?аз : супертя: а тази пола ?аз: още по-добретя: ми тя е същата...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия