Бийбър разбуни духовете отново

2013-12-03 15:15:00
Бийбър разбуни духовете отново
Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър е един от изпълнителите, които е слави с доста противоречива репутация. Имащ зад себе си огромна сума от върли фенове, готови да пожертват живота в името му, той все пак е по-известен в по-скоро негативна светлина или пък просто анти феновете му са по-активни. Без да се ангажираме да коментираме музикалните му способности, няма как да не отбележим, че Бийбър е по-скоро нарицателно за мъжкия вариант на понятието кифла, погледната от обективна гледна точка и това беше доказано с последното му действие.

 

 

Както много от вас може би знаят, звездата пое на музикално турне, преминавайки редица страни. Една от тях беше далечната Австралия, където Бийбър отново стана тема номер едно за обсъждане. Действията, които му докараха световен отзвук, както може би се досещате, въобще не са модел за подражание.

 

Дали защото е искал да покаже, че вече не е малко момче или пък просто е търсил доста популярният напоследък скандален PR, така и не разбрахме, но факт е, че цял стриптийз клуб бе затворен за посещение по молба на Бийбър.

 

Младежът помолил управата стриптийз клубът Bada King в Сидни да не отваря врати за никой друг, освен него. По този начин певецът си осигурил 35 от най-сексапилните стриптийзьорки в Сидни, които били изцяло и единствено на негово разположение. Какво се е случило там историята мълчи, пък и да си признаем честно не сме особено заинтересовани.

 

Припомняме, че това далеч не е първото скандално деяние на младата звезда. В друг австралийски град, Бризбейн, Джъстин Бийбър е показал своите способности в модерното изобразително изкуство. Направлението, което си избрал е стрийт изкуството - графити, което обаче дали поради несъображение или некомпетентност приложил върху стените на хотела си.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
moni0222
преди 10 години

Единственото което не мога да разбера е защо го мразите какво ви е направил той на вас....това не е ваша работа какво прави и къде е с кой е и каквото и да е,това е негов живот,той решава и вие сте толкова глупави......просто сте жалки той има фенове заради таланта си,а вие му завиждате и затова го мразите,но знаете ли,вие не сте с нищо повече от него,и нямате никакво право да го критикувате......всеки прави грешки и ние се учим от тях,затова сме хора!!!Стегнете се.....защото и вие не сте идеални...никой не е!!!!!Той заслужава поне малко уважение,че е стигнал до тук съвсем сам,и когато е бил малък сам е изхранвал семейството си....затова засрамете се!!!

gugenceto2
преди 10 години

Той една не може да оправи ,а си осигурява 35... хахаха

Tvoeto_biju
преди 10 години

абе и гримира и гримирва да е това не променя факта че е ЖЕНА

new_skater
преди 10 години

Думата е *гримира*, а не *гримирва*!!!

Tvoeto_biju
преди 10 години

а може би той ги е учил как да се гримират ....

Tvoeto_biju
преди 10 години

Абе я не се стягайте сигурно момичетата са го учили как да се гримирва... недейте с лошо

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия