Дженифър Лав Хюит поднесе 2 изненади на света

2013-11-29 13:15:00
Дженифър Лав Хюит поднесе 2 изненади на света
Снимка: Reuters

Светът на звездите често, въпреки множеството опити на изпечени папараци да надникнат в него, остава заграден от голяма и мощта стена, която спира всякаква информация за действащите лица на голямата сцена. Замисляйки се, осъзнаваме, че голяма част от информацията не ни е необходима, но въпреки всички изпитваме силно любопитство към нея. Тя е като забранения плод, който така отчаяно искаме и за наше щастие звездите понякога го осъзнават и ни разкриват подробности от живота си. Това направи и актрисата Дженифър Лав Хюит, която поднесе цели 2 изненади.

 

 

Световните медии гръмнаха с новината, че красивата актриса се е сдобила с наследник. Според запознати, известната с ролята си в популярния сериал "Шепот от отвъдното" актриса е станала майка. Това е станало на 26 ноември, когато тя е родила момиченце, което заедно с бащата, смятат да кръстят Отъм Джеймс Холсей.

 

Наскоро по повод темата за майчинството Дженифър заяви: "Мисля, че повечето жени, когато се подготвят да станат майки, си мисля: "О, Господи, трябва да знам всичко още сега. Но всяко дете е различно, всеки родител е различен, затова и връзката между дете и родител е различна, затова трябва да почакате, докато всичко се случи и да дадете най-доброто от себе си."

 

Другата новина, която изненадващо ни беше поднесена, включва и въпросният баща, който както се досещате от името на малката красавица е Брайън Холсей. Той също е актьор и именно професията събира двамата влюбени. Те се срещат на снимачната площадка на телевизионния сериал "Специални клиенти", през 2012 година и там пламва любовта им, за да може само преди няколко дни двамата да си кажат заветното "да".

 

Според запознати сватбената церемония обхващала малък кръг от хора, които били извадка от най-близките им хора. Те подобно на много други звездни двойки искали да се отърват от големите и пищни церемонии, които привличат медийното внимание, за да могат да се насладят максимално на интимния момент, който ще помнят цял живот.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия