Недялко напуска Big Brother All Stars със сълзи на очите

2013-11-26 16:30:00
Недялко напуска Big Brother All Stars със сълзи на очите
Снимка: vipbrother.bg

Колоритният участник от последния сезон на Big Brother All Stars Недялко е първият изгонен от Къщата. Той прекара едва няколко дни в риалити предаването, като през цялото време се смяташе за един от фаворитите в шоуто.

 

 

Още на първите елиминации обаче той бе изгонен от Къщата. Недялко бе на номинации заедно със Златка Райкова, Киро Скалата и Джейсъна. Русата Златка бе с най-голямо одобрение от пуснатите SMS-и, а Скалата успя да се пребори и да остане в риалити предавенето.

 

Номинираните участници имаха задачи, с които трябваше да спечелят доверието и симпатиите на зрителите. Недялко изпълни песен на Джийсън, което бе определено като музикална гавра. След това Джийсън изпълни хита на ямболския колоритен участник "И бре, Нидялко".

 

След като Недялко разбра, че трябва да напусне Къщата на Big Brother той се разплака. На излизане промърмори, че "напуска храма си". Напълно възможно е след време продуцентите да му дадат още една възможност, както направиха с други участници, пристрастени към риалити предаването.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия