Наранен мъж купи къща до бившата си и издигна статуя с огромен среден пръст

2013-11-18 14:00:00
Наранен мъж купи къща до бившата си и издигна статуя с огромен среден пръст
Снимка: Twitter

Да обичаш и да ти разбият сърцето определено е болезнено. Докато някои хора просто се примиряват с фактите, други правят всичко възможно, за да си го върнат. Последният такъв пример е мъж от Детройт, който е готов на всичко, за да отмъсти на своята бивша съпруга. 59-годишният Алън Марковиц обичал страшно много законната си половинка. Дълго време след тяхната раздяла той бил разстроен, защото не могъл да преживее факта, че любимата му е имала афера с мъж, с когото той се познавал от няколко години, пише Business Insider.

 

 

Марковиц бил готов на всичко, да са си отмъсти на новата двойка. Той успял да се сдобие с къща до тази на бившата му съпруга и вложил сериозна сума пари /около 7 000 долара/ в издигането на статуя с гигантски среден пръст. Благодарение на огромните прожектори в двора, хората имат възможност да видят 3.6-метровия паметник по всяко време на денонощието.

 

Алън твърди, че вече е преживял бившата си съпруга и статуята е предназначена за новия й мъж. Според Марковиц той не е истински мъж, щом е готов да има любовни взаимоотношения със сериозно обвързана жена.

 

Снимката на статуята „Среден пръст“ е качена от Ленка Туохи, която е дъщеря на бившата съпруга на Марковиц. Коментарът й под фотоса е следният: „Колко луд трябва да бъдеш, за да купиш къща до бившата си съпруга, а след това да поставиш в двора статуя като тази? Много изискано от твоя страна, Алън!“.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
diditen
преди 10 години

Пиччч :Д

diditen
преди 10 години

Пиччч :Д

BlackWings
преди 10 години

Много зряло , няма що.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия