Жена се влюби в статуя

2012-03-28 23:48:00
Жена се влюби в статуя
Снимка: sxc.hu

Жена призна, че се чувства неустоимо привлечена от статуя на гръцкото божество Адонис, пише в. “Sun”.

 

40-годишната британка, на име Рейнър Делини, прекарва по няколко часа на ден в компанията на своя възлюбен – мраморна статуя, създадена по подобие на Адонис и струваща около 400 паунда.

 

„Мога искрено да призная, че съм истински влюбена в него. Той ми е гадже и дори нещо повече”, разкрива Рейнър Делини за британското издание.

 

 

40-годишната жена обаче споделя, че не би се омъжила за своя любим Адонис, тъй като се съмнява, че ще успее цял живот да му бъде верна. Британката признава, че нейният мъж-мечта всъщност е мраморната статуя на Давид във Флоренция, създадена през XVI в. от Микеланджело.

 

Състоянието на Делини е рядко срещано. Лекарите считат, че тя страда от психическо разстройство, което провокира в нея интимни чувства към неодушевени предмети. Само преди около месец стана известен и друг подобен случай – на 27-годишната британка Аманда Уитейкър, която твърди, че е влюбен в Статуята на Свободата.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
LoveChocolate
преди 12 години

me 2

Gerry905
преди 12 години

...... i don't want to live on this planet anymore

whitebunny
преди 12 години

Разчекнах се от смях като го прочетох това изречение :D:D:D

koshtramba
преди 12 години

"40-годишната жена обаче споделя, че не би се омъжила за своя любим Адонис, тъй като се съмнява, че ще успее цял живот да му бъде верна."Вхат тхъ фак? :D:D:D

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия