Какъв човек си според кафето, което пиеш?

2013-11-16 16:45:00
Какъв човек си според кафето, което пиеш?
Снимка: freedigitalphotos.net

Повечето хора пият кафе. Сутрин за събуждане, следобед за минутка релакс или при събирания с приятели, кафето е много важна част от ритмиката на нашия ден. Късо, дълго, черно, сладко, горчиво, с мляко, айс и какви ли не още видове бива кафето. Всеки го пие по различен начин, а като разгледаш менюто в някоя кафетерия, можеш да научиш винаги за някоя иновация сред кафетата. Освен това кафето е и различни сортове като двата основни са арабика и робуста.

 

Една чаша кафе може да издаде повече, отколкото си мислиш. Не само, че някои хора виждат бъдещето в утайката от кафето. В зависимост от това как пиеш кафето си сутрин, може да се съди какъв си всъщност.

 

Еспресо. Почитателите на еспресото са добри и приятелски настроени хора. Адаптират се лесно и са комуникативни. Харесват самия вкус на кафе, което е рядка и уникална черта.

 

 

Двойно еспресо. Трудолюбиви и практични. Ентусиазирани и завладяващи.

 

Лате. То се харесва на хора, които обичат да мислят и да разсъждават, но са нерешителни. Винаги ще заложат на сигурното и ще изберат безопасното.

 

Макиато. Любителите на така приготвеното кафе са сдържани и са големи традиционалисти.

 

Coffee To-Go. Хората, които харесват това кафе са сериозни и се фокусират над важните неща. Според тях, когато нещата се усложнят, е важно да вземат незабавно решение и да оправят проблема си.

 

Мока. Моката се харесва на хора, които обичат да бъдат забелязвани. Креативни и интересни. Не обичат вкуса на самото кафе, но имат нужда от събуждане сутрин.

 

Капучино. Тази напитка се харесва от добри и сърдечни хора. Бъбриви и словоохотливи често пъти се случва да се отнесат в говорене и да не дават думата на останалите.

 

Айс кафе. То е любимо на хората, които са прями и честни. Често пъти стават жертва на добротата си и позволяват останалите да им влияят сериозно.

 

Фрапучино. Вие сте щастливи и пълни с енергия. Твърдите, че обичате кафето, но истината е, че обичате само сладоледа.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия