Най-антисекси бельото

2013-11-09 16:27:00
Най-антисекси бельото
Снимка: freedigitalphotos.net

Мъжкият пол не е толкова взискателен към облеклото си, разбира се, по-суетните сме ние и винаги имаме претенции към дрехите, грима, прическата. Повечето момчета гледат момичето като цяло и го оценяват така, като силует, стойка, а не вникват в детайла.

 

Това не значи, обаче че няма дрехи или аксесоари, които да ги отблъснат. Те не харесват прекалено лъскавото облекло, струпването на камъни, много аксесоари или прекалено многото грим. Разбира се, най-специално е отношението им към бельото на женската част.

 

 

Дадена комбинация може да го побърка или обратното. Ясно е, че всеки има различен вкус за дрехи, не може да се харесва едно и също на всички. Но има някои неща, които със сигурност няма да му се харесат и ако се появиш с такова бельо пред приятеля си, той няма да бъде очарован.

 

Едно от челните места в класацията с анти-секси бельо принадлежи на бикините с мечета, котенца или други сладки животинки. Тези щампи са забавни и готини, няма лошо да носиш такова бельо, но не и когато сте се отдали един на друг или планирате романтична вечер, просто защото не са секси.

 

Много е важно от каква материя е бельото. Памучното бельо се оказва, че е анти-секси. Мъжете предпочитат дантела, сатен или коприна. Разбира се, в делника си е хубаво да носиш памучно бельо, защото не запарява.

 

Някои момичета прибягват към коригиращо бельо, защото според тях изглеждат по-добре с него. Разбираме, че е удобно и се чувствате по-добре с него, защото оформя тялото, но то не е секси. Няма как да съблазниш половинката си с такова бельо, още повече, че щом те харесва и иска да бъде с теб, той ще те хареса и с недостатъците ти.

 

Бельо, което не ти е по мярка. Това важи за всички дрехи, не само за бельото. Много грозно седи впити бикини, които са с опънати в кожата ластици. Често се случва на по-пухкави момичета. Това не е секси. Купувай бельо по твой размер.

 

Евтино бельо. Кичът не е красив, без значение дали е обикновена дреха или бельо, с което искаш да съблазниш гаджето. Прекалено много лъскаво, пайети, бродерии, райета, неподходящи цветове, въздържай се от покупка на такова бельо. Единствено можеш да убиеш страстта, когато се съблечеш.

 

Все пак трябва да отбележим фактът, че бельото се сваля лесно и това е основната мисъл на повечето момчета, така че ако не харесат бельото ти най-много да го скъсат от страст и да продължат към същинската част.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия