Кои са най-отблъскващите неща в леглото?

2016-11-06 12:00:00
Кои са най-отблъскващите неща в леглото?
Снимка: sxc.hu

Ако тепърва ви предстои да си легнете с новото гадже, със сигурност се притеснявате от това да не се издъните с нещо.  Необезкосмени крака, лош дъх, старомодно бельо – всички тези неща могат да се окажат мигновени убийци на страстите, пише в. “Daily Mail”, позовавайки се на резултатите от скорошно британско проучване.

 

 

Оказва се, че за представителките на нежния пол най-отблъскващи са мръсните чаршафи. Ако видят такива в леглото на своя възлюбен, твърде вероятно е те да се въздържат от креватните занимания.

 

На второ място в списъка са поставени неподдържаните нокти, а на трето – разхвърляната стая. Следват недобре обръснатото лице, лошото облекло, грозните чорапи, липсата на парфюм, необезкосмените интимни части и грозното бельо.

 

Що се отнася до мъжете, те се чувстват най-силно отблъснати от женските мустаци. Второто място се заема от мръсните чаршафи, а третото – от косматите крака.

 

По-надолу в списъка са неподдържаните нокти, окосмението по различните части на тялото и най-вече интимните, заплетената коса, неподходящото облекло, грозните чорапи и липсата на парфюм.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия