Lollapalooza в Аржентина и Чили през 2014 обещава да бъде събитие на годината

2013-11-07 20:00:00
Lollapalooza в Аржентина и Чили през 2014 обещава да бъде събитие на годината
Снимка: Reuters

Lollapalooza е годишен музикален фестивал с участието на популярни групи от различни жанрове. На него може да чуете алтернативен рок, хеви метъл, пънк рок, хип-хоп и дори забележителни танцови представления.

 

 

Фестивалът се организиран от 1991 г. насам от фронтмена на Jane's Addiction — Пери Фарел. През 1998, поради организационни проблеми спира, но за радост на всички музикални фенове още през 2003 се завръща и успява да събере внушителен списък от обичани изпълнители, които пълнят стадиони и площади.

 

В последните няколко години фестивала се очертава като едно от най-значителните събития за съвременната музика, защото успява да събере имената на изпълнители, които са изключително талантливи, а музиката им наистина актуална. Както всяка година, така и тази, организаторите не разочароваха почитателите си като поканиха невероятни групи.

 

Малка част от впечатляващите изпълнители, които ще видим са Red Hot Chili Peppers, Imagine Dragons, Nine Inch Nails, Vampire Weekend, Arcade Fire, Phoenix, Savages, Pixies, както и много други.

 

Очакваме, както всяка година, така и тази събитието да предлага на феновете от целия свят да го гледат на живо, чрез уебстрийм в YouTube.

 

Организаторите са изработили и невероятен рекламен клип, в които по иновативен начин успяват да представят всяка една от групите. Ако сте любопитни защо събитието обещава да се превърне в най-значителното музикално събитие на годината, то вижте клипа и се убедете сами.

 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия