VIP съквартирантите дадоха на търг част от вещите си и дариха парите на нуждаещи

2013-11-06 14:59:00
VIP съквартирантите дадоха на търг част от вещите си и дариха парите на нуждаещи
Снимка: vipbrother.bg

Съквартирантите на VIP Brother може да са известни личности, но това не означава, че не ги е грижа за другите. Те събраха свои вещи, които предложиха на търг и събраха 6 001 лева. Съквартирантите се обединиха в името на каузата и заедно взеха решение какво да правят с парите. Те решиха да разделят сумата на три равни части и да дарят по 2 000 лв. на най-бедния старчески дом, избран от Big Brother, на деца, болни от церебрална парализа и на дома, в който работи майката на Мариан.

 

 

Най-малко интерес имаше към вещите на Пламен Медаров. Дразнителят в Къщата, но любимецът на публиката събра едва 70 лв. Той се разсърди на своите приятели, които не са го подкрепили и не са наддавали за очилата му и в яда си се изпусна и призна, че отвън има организиран вот в негова подкрепа. Най-голям интерес имаше към вещите на вече напусналия Къщата Мишо Шамара. Той успя да допринесе за каузата със сумата от 1 300 лв.

 

В последно време Пламен има много високо самочувствие за себе си, защото е единственият неизвестен съквартирант в Къщата, който обаче получава най-голяма подкрепа отвън. Той дори си позволи да нападне част от останалите обитатели с тезата, че не са ВИП, защото живеят на село или в скромни апартаменти. Тервел Пулев не му остана длъжен и му каза да не стъпва на авторитета на хора като него и Станка Златена, които са прославили България, както и да не забравя, че той е известен с известността си, точно като Златките, които вече също са в Къщата на VIP Brother.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия