Мишо Шамара напусна VIP Brother

2013-11-05 10:45:00
Мишо Шамара напусна VIP Brother
Снимка: vipbrother.bg

Вчера поредният съквартирант напусна Къщата на VIP Brother. Този път зрителите решиха, че на Мишо Шамара му е време да си ходи. Те предпочетоха да оставят в предаването Мира Радева, Пламен Медаров, Станка Златева и Ирина Флорин.

 

Както винаги, съквартирантите имаха мисия, с която да впечатлят максимален брой зрители, които да ги подкрепят за оставане в Къщата. Мишо Шамара имаше за задача да направи вестник „Съквартиранско дело“, в който да опише живота на съквартирантите. Помагаха му Ваня Червенкова и Стойко Сакалиев. Вестникът обаче изобщо не се хареса на Марта Вачкова, която бе гост в студиото на VIP Brother. Тя недоумяваше как може да липсва „Момиче на броя“, „Момиче на времето“ и спортна страница при наличието на толкова спортисти в Къщата. Неин опонент беше приятелят на Шамара Сарафа, който се опита да изтъкне колко голям мъжкар е рапърът.

 

 

Въпреки подкрепата, Шамара не успя да привлече достатъчно зрители на своя страна. За пореден път с най-много гласове бе Пламен, когото Мишо открито ненавижда. Въпреки слабото представяне на „пишман бизнесмена“, който за пореден път се изложи по време на елиминационната игра и се оплете в собствените си хвалби колко е богат, какъв е бизнесът му и какви коли кара, зрителите явно го харесват и подкрепят. Този факт определено подпали егото на Пламен и той не си намери място от кеф, като няколко пъти се определи като „шампион“.

 

След като Мишо Шамара напусна Къщата на VIP Brother, той не пропусна да покаже отношението си към Пламен. Рапърът го нападна с обидни квалификации, като междувременно не пропусна да обиди и Бойко Борисов, когото ненавижда.

 

Засега бройката на съквартирантите се запази, след като в риалити предаването влезе гаджето на Златка Райкова – ММА боецът Георги Валентинов.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия