Остават броени дни до финала на VIP Brother - напрежението расте!

2013-11-04 12:15:00
Остават броени дни до финала на VIP Brother - напрежението расте!
Снимка: vipbrother.bg

Преди няколко дни ви съобщихме за трагедия, сполетяла семейството на Черната Златка. Нейният биологичен баща си отиде от този свят след дълго боледуване. Докато той е поемал последния си дъх, Златка Димитрова се забавляваше в Къщата на VIP Brother. След като разбра за смъртта на баща си, Черната Златка напуска риалити предаването и не беше ясно дали отново ще се върне.

 

Няколко дни по-късно плеймейтката взе решение отново да прекрачи прага на Къщата на VIP Brother, като основният й мотив е да остане в шоуто е благотворителната кауза за подпомагане на хора, нуждаещи се от средства за лечение и грижи, в която участва.

 

Иначе в Къщата с всеки изминал ден разделението между съквартирантите става все по-очевидно. Най-често в центъра на скандалите е Пламен.

 

В петък съквартирантите имаха доста интересна мисия. Играта се казваше „Правилата са за глупаците“. Участниците трябваше да се подчинят на множество правила. Трима от тях се превъплътиха в ролята на полицаи. Те следяха за спазването на законите и санкционираха останалите, които ги нарушаваха.

 

Остават броени дни до финала и напрежението расте. В момента голяма част от съквартирантите са се настроили срещу Пламен, който поиска кредит на стойност 300лв, който да бъде обърнат в плодове и кафе. Останалите участници във VIP Brother недоумяваха как може това да са исканията на Пламен, при положение, че бюджетът им е ограничен на 64 лева.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Abrasaks
преди 10 години

Оф най-после да свърши едвам дочаках. Омръзна ми всяка вечер да стоя до 9-10 за да почне X-Factor или някой интересен филм.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия