Още един съквартирант напусна Къщата на VIP Brother

2013-10-29 10:45:00
Още един съквартирант напусна Къщата на VIP Brother
Снимка: vipbrother.bg

Вчера Къщата на VIP Brother напусна поредният съквартирант. Певицата Йоана явно не успя да се хареса достатъчно на зрителите и това доведе до нейното напускане. Тя бе номинирана заедно с Мишо Шамара, Ирина Флорин и Мариан. Повечето съквартиранти очакваха да се разделят с Ирина Флорин, но Къщата напусна нейната колежка Йоана.

 

 

Певицата определено бе една от най-интересните играчи, но явно драмите с интимен привкус между нея и Пламен не са достатъчен повод за зрителите, за да я подкрепят. Йоана получи едва 6.5% от вота на гласуващите.

 

Най-интересното от вчерашното предаване бяха снимките на видеоклип на поп-фолк певицата Анелия, в който взе участие красавецът Мариан. Моделът се превъплъти в ролята на положителен герой, който предимно стоеше върху доста разголената Анелия. Тези сцени успяха поне малко да поразсеят слуховете, че Мариан е гей.

 

Мишо Шамара пък написа рап песен, посветена на съквартирантите му. Той остана приятно изненадан, когато видя послание от двете му деца. Малко по-късно се обясни в любов на жена си, с която имат годишнина от сватбата.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия