VIP съквартирантите за пръв път се номинираха "очи в очи"

2013-10-17 16:16:00
VIP съквартирантите за пръв път се номинираха
Снимка: vipbrother.bg

Откакто е почнало риалити предаването VIP Brother 2013, за пръв път съквартирантите застанаха едни срещи друг и си казаха истината. Участниците в шоуто трябваше да се номинират, но този път не го направиха в Изповедалнята, а „очи в очи“.

 

Преди да се стигне до номинации, съквартирантите бяха разделени на два отбора, като начело на тях застанаха социоложката Мира Радева и депутат Павел Чернев. Двамата сами избраха кои да бъдат в техните отбори. Това, което трябваше да направят VIP-овете е да отговарят на въпроси като в играта „Аз обичам България“. Най-слабо се представи красавецът Мариан Кюрпанов, който показа липса на географски познания /нещо подобно на плеймейтката Златка Димитрова/ и не успя да отговори на въпроса кой е вторият по височина връх в България и на кого Пейо Яворов е посветил стихотворението „Две хубави очи“.

 

 

Отборът на Павел Чернев загуби и това бе причината той да стане един от номинираните съквартиранти. Останалите, които могат да напуснат Къщата другата седмица, са Пламен Медаров, Йоанна, Ирина Флорин и Ваня Червенкова.

 

Мира Радева бе с имунитет, защото бе капитан на спечелилия отбор. Това даде повод на групичката около Ваня Червенкова да намери нова мишена в лицето на певицата Ирина Флорин. Според бизнес дамата тя се ползва с привилегии в шоуто, които трябва да се заслужат, а не да се дадат даром. Станка Златева и Йонна също дадоха своя вот за певицата. Причините са, че Флорин е единствената, която спи сама в президентския апартамент, където никой не й пречи и в същото време не проявява женска солидарност и чувство за паника.

 

Ирина Флорин пък обвини Ваня Червенкова и Йонна в лицемерие.

 

Мишо Шамара гласува срещу Пламен, като по този начин за пореден път показа своята непоносимост към него. Павел Чернев също даде гласа си за „марионетката“, като го определи като „подъл шпионин и нагъл човек с ментални проблеми“.

 

Социоложката Мира Радева, която тази седмица бе имунизирана, предложи Йонна за изгонване от Къщата. Причината е, че в началото двете си били близки, но в последствие певицата минала към лагера на Ваня Червенкова и спряла да й говори. Вторият предложен за изгонване от Мира бе Станка Златева.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия