Тервел Пулев се обясни в любов на жена си, Лияна остана без думи ...

2013-10-15 10:45:00
Тервел Пулев се обясни в любов на жена си, Лияна остана без думи ...
Снимка: vipbrother.bg

Вчера се проведоха поредните елиминации във VIP Brother. В началото на риалити предаването зрителите и част от съквартирантите не бяха съгласни с факта, че Мира Радева е вътре в Къщата с цялото си семейство. Известната социоложка прекрачи прага на риалитито с мъжа си Иво, който не е известен на широката аудитория. Ден по-късно VIP съквартиранти станаха дъщеря и Анна и съпругът й Джаред.

 

 

Но ето, че правдата възтържествува и семейството на Мира Радева се стопи. Първо VIP Brother напусна Джаред, след това Иво, а вчера и дъщеря й Анна. Симпатичната певица имаше малък шанс да остане в Къщата, защото се бореше за зрителските симпатии наред със Станка Златева, Пламен, Тервел Пулев и майка й Мира Радева.

 

И тази седмица номинираните имаха за задача да се справят с различни предизвикателства, за да се спасят от изгонване. Тервел Пулев танцува танго с Яна Акимова, Пламен се превърна в роб на останалите съквартиранти, Станка бе преобразена като истинска дама, а Мира и Ани трябваше да се правят, че не виждат странните неща, случващи се около тях. Едно от тях бе влизането в Къщата на техния домашен любимец и двамата им мъже – Иво и Джаред.

 

Странно или не, спасен се оказа Пламен, който не е известна личност, а марионетка на Big Brother. Ани пък получи най-малко зрителска подкрепа.

 

В последно време има сериозен флирт между Тервел Пулев и поп-фолк певицата Лияна. Боксьорът изненада всички като в ефир каза, че обича жена си и детето си и няма никакъв интерес към красивата изпълнителка. Двамата имат чисто приятелски взаимоотношения и техните масажи не граничат с еротиката. Лияна определено не остана очарована от неговото изказване и се скри в стаята си, след като Ани напуска Къщата на VIP Brother.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия