Криско в любовен триъгълник в предаването "Музикална академия"

2013-10-11 15:11:00
Криско в любовен триъгълник в предаването
Снимка: TV7

В момента по телевизията текат две риалити предавания - „VIP Brother 2013“ и “Музикална академия”. Докато в първото не се случва нищо интересно, като изключим флиртовете между Лияна и Тервел Пулев, и съквартирантите лежат и си почиват по цял ден, при второто определено има интриги, защото певците се състезават помежду си и показват своя талант и развитие.

 

Но интересното е не само на сцената. В къщата на „Музикална академия“ също се случват любопитни неща. От няколко дни ясно се вижда, че в риалити предаването се заражда любовен триъгълник между младата надежда Нел, нейният съотборник Георги и рапърът Криско.

 

 

Жоро не се притеснява и не крие чувствата си. Той дори предложи на Нел уж под формата на шега да си вземат един душ и да си легнат в едно легло. Тя обаче му отговори двузначно: „Друго бих ти отвърнала, ама ...“. Докато неизвестният певец е само на думи, Криско направо действа.

 

Рапърът определено е с една крачка напред пред съперника си, след като апетитната певица му позволи да й направи масаж. Ръцете му обаче са оказаха доста палави и Криско започна да опипва Нел. Тя само простена: „Не разсейвай положението“.

 

Криско  иска да вкара певицата в леглото си и постоянно измисля тактики как да го направи. Той обеща на зрителите, че ако я спасят, двамата ще спят в едно легло, без да правят секс. Само ще се гушкат. Нел обаче му отказа, защото каза, че е прекалено срамежлива. Отказът й определено оправи настроението на Георги, който вече беше решил, че я е загубил.

 

Неделяна бе първата спасена, но не от зрителите, а от журито. След като Криско разбра, че възлюбената му остава в шоуто, той продължи да я предлага да делят едно легло нощно време. Засега обаче спи сам.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия