Докато някои съквартиранти напускат Къщата, други не спират да флиртуват ...

2013-10-01 14:15:00
Докато някои съквартиранти напускат Къщата, други не спират да флиртуват ...
Снимка: Нова тв

Вчера втори съквартирант напусна Къщата на риалити предаването VIP Brother. Това е неизвестният Иво, който стана VIP, благодарение на половинката си – социоложката Мира Радева. При първото гонене той успя да се спаси и тогава шоуто напусна сексапилната порно звезда Еделвайс. Този път обаче не му се размина и Иво трябваше да остави в Къщата семейството си – Мира, дъщеря й Анна и съпругът й Джерад.

 

Според него той е вторият изгонен, защото хората не са успели да видят истинското му „Аз“. А може би зрителите останаха разочаровани, когато разбраха, че Иво е причината Мира да не отиде на сватбата на дъщеря си и да се запознае със зет си. Защо отношенията между него и Анна са обтегнати, засега не е ясно.

 

Иво е на мнения, че най-атрактивният съквартирант, особено по време на номинации, е Павел Чернев. Той се преобрази на фея, сложи рокля и обувки на токчета и изпълняваше желанията на останалите съквартиранти. И се справи доста добре! Чернев направи педикюр на дъщерята на Мира Радева, след това се превъплъти в балерина от „Лебедово езеро“ по желание на Мишо Шамара и направи прическа на Ваня Червенкова.

 

Докато някои съквартиранти се страхуват от номинации, други се не спират да флиртуват. Поп-фолк певицата Лияна, която постоянно се оплаква, че хората я мислят за вещица, а тя всъщност е много добър човек, не спира да се забавлява в компанията на Тервел Пулев и Мариан Кюрпанов. Двамата имат сериозен интерес към нея /или поне показват такъв/ и певицата умело се възползва от това. Докато повечето съквартиранти се обличат с удобни дрехи, Лияна постоянно си слага такива, които да подчертават сексапилното й тяло.

 

Мъжете в Къщата определено показват, че имат слаби ангели, особено Мариан Кюрпанов и Тервел Пулев. Засега боксьорът успява да удържи тестостерона, но не се знае докога съпругата му ще търпи неговите флиртове по телевизията.

 

Интересно тепърва предстои ...

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DoubleDMG
преди 10 години

a tq gorkata kwa e gnusna.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия