Имало ли е секс в Къщата на VIP Brother?

2013-10-08 10:45:00
Имало ли е секс в Къщата на VIP Brother?
Снимка: vipbrother.bg

Още един съквартирант напуска риалити предаването VIP Brother. Това е неизвестният на българското общество Джаред, който прекрачи прага на Къщата, благодарение на съпругата си Анна, която е дъщеря на известната социоложка Мира Радева. Той обаче не успя да грабне сърцата на съквартирантите и зрителите и бе третият, който напусна риалити предаването. Останалите номинирани – Мира Радева, Мариан Кюрпанов, Ваня Червенкова и Стойко Сакалиев, си отдъхнаха, когато разбраха, че имат минимум още една седмица престой в Къщата.

 

 

Публиката и гост-коментаторите бяха на мнение, че Джаред така и не успя да се впише в предаването. Има слухове, че нещата са били нагласени, защото младежът бил споделил, че ще изкара в предаването не повече от месец. Дали е знаел, че няма да грабне сърцата на зрителите или просто си има ангажименти, не се знае.

 

Вчера номинираните отново имаха задачи, с които да спечелят зрителите. Най-много се отличи Стойко Сакалиев, който трябваше да бъде водещ на рубриката „От воле със Саката“. Футболистът така се вживя в ролята си, че дори заплаши Ники Кънчев да пази мястото си. Саката зададе доста актуални и интересни въпроси на съквартирантите, като най-любопитният бе за Лияна. Стойчо директно я попита дали вече е имало секс в Къщата. Поп-фолк певицата отрече флиртовете с Тервел Пулев да са прераснали в нещо повече. Тя отговори, че секс не е имало, освен ако някой друг не го е направил.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия