Крис Браун направил сефтето, когато бил на 8 години

2013-10-07 12:15:00
Крис Браун направил сефтето, когато бил на 8 години
Снимка: Reuters

Наскоро певецът Крис Браун сподели, че не е имал нормално детство, но въпреки това не съжалява за случилото се. Според него по този начин е станал добър образец за подражание на децата. Рапърът разкри в едно от интервютата си, че е загубил любовта си, още докато е бил невръстно хлапе.

 

Първият път, когато правил секс, Крис Браун бил на 8 години, а момичето, с което загубил девствеността си, е била 15-годишна какичка от Тапаханок, Вирджиния.

 

Певецът твърди, че там, където е израснал, светът е различен. На 8-годишна възраст децата са били готови за истинския свят. Те не се притеснявали да общуват помежду си и това е една от основните причини да почнат да правят секс, докато са още в невръстна възраст.

 

 

 

 

Другата причина, поради която Крис Браун не е имал нормално детство, е че е подписал първия си звукозаписен договор, когато бил едва на 12 години.

 

Крис Браун е роден на 5 май 1989 година в Тапаханок, Вирджиния. Още от малък обича да пее и танцува, като неговите идоли са Майкъл Джексън, Арета Франклин и Стиви Уондър. Майката на Браун тайно го записва, докато той пее песен на Usher и усилено започва да търси възможност за договор със звукозаписна компания. Рапърът прави дебюта си през 2005 година с албума “Chris Brown”, когато е на 16-годишна възраст. Вторият му албум „Exclusive“ излиза през 2007 година, а третият „Graffiti“ се появява на музикалния пазар в края на 2009 година.

 

В последно време кариерата на Крис Браун не е във възход, като основната причина е побоят, който певецът нанесе над приятелката си Риана. Заради случилото се рапърът получава условна присъда и му е забранено да доближава певицата на по-малко от 10 метра.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kaRamella
преди 10 години

Иска му се.

papugai
преди 10 години

Как лъже тоя, сефтето му е било на 5 години, тогава се е срещал с Майкъл Джексън.

SpiritInBlack
преди 10 години

Fucked up Americans

dimitar.,
преди 10 години

с рабалка

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия