Тервел Пулев замери Мишо Шамара с джапанка

2013-10-02 14:15:00
Тервел Пулев замери Мишо Шамара с джапанка
Снимка: vipbrother.bg

Хората, които редовно следят риалити предаването VIP Brother, са наясно с факта, че Ваня Червенкова и Мира Радева не се понасят. Основната причина е, че и двете искат да са господарки на Къщата.

 

 

Дамите определено дадоха тон на скандалите и боксьорът Тервел Пулев и рапърът Мишо Шамара се изпокараха. Певецът се разсърди, след като спортистът го замери с джапанка.

 

Двамата имаха обща мисия за осигуряване на бюджет за храна. Благодарение на сътрудничеството помежду им двамата се сдобриха и дори прегърнаха. Тази сцена обаче надали ще се види между Шамара и Пламен Чернев, които открито показват, че не се харесват. Основната причина е техните политически възгледи, които не съвпадат.

 

След поредицата скандали и сдобрявания, днес съквартирантите ще трябва да бъдат честни и да се номинират за изгонване. Очаква се сред номинираните да са Стойко Сакалиев или Ирина Флорин, които ще бъдат капитани на отборите в традиционната игра. Загубилият капитан ще се присъедини към получилите отрицателен вот.

 

Днес VIP съквартирантите ще покажат знанията си по български език и от това ще зависи дали ще успеят да се спасят или не.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
baby_baby
преди 10 години

:D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия