Жена бе убита от влак, докато правеше любов на железопътната линия

2013-09-30 11:30:00
Жена бе убита от влак, докато правеше любов на железопътната линия
Любовта е сляпа, а понякога дори смъртоносна ... Снимка: Dreamstime

Любовта е сляпа. Когато човек е влюбен, той е способен на много неща, които не би направил при други обстоятелства. Колко пъти ви се е случвало да направите нещо, което ви се струва лудо, но въпреки това смятате, че си заслужава заради човека, когото обичате?

 

 

Любовта може да е сладко чувство, но понякога може да ви докара сериозни проблеми и дори смърт. Добър пример за това са двама влюбени от Украйна.

 

Те си изпатиха от неспособността си да сдържат страстите си. Влюбените обичали да правят любов навсякъде, но, за съжаление, това им коствало доста. Жената загинала на място, прегазена от влак, а мъжът е с премазани крака, предаде Франс прес. Трагедията се разиграла в района на Запорожие.

 

40-годишният мъж и неговата приятелка били на гости. Когато се връщали към дома си, влюбените изведнъж били обхванати от любовен порив и решили да потушат страстите си насред железопътна линия. В това няма нищо лошо, стига да няма хора наоколо. И влакове, разбира се. За съжаление, по време на любовния акт минал влак, който убил жената на място и оставил мъжа без крака от коляното на горе.

 

Любовта боли ....

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия