Идеалният секс трае между 7 и 13 мин.,останалото е лакомия

2011-12-03 22:43:00
Идеалният секс трае между 7 и 13 мин.,останалото е лакомия

Според приказките на хората перфектният секс трае цяла нощ, но има ли човек, който наистина да се е отдавал на любовни страсти в продължение на часове без да спира? И след известно време дали правенето на любов не се превръща в ... нещо животинско?

Наскоро направено проучване от учени от Америка показа, че идеалният секс продължава между 7 и 13 минути. Секс под 7 минути се счита за бърз, а този над 13 за прекалено бавен и доста продължителен.

Явно единствено в хорските приказки и романтичните филми вирее митът, че сексът може да продължи с часове. И именно тази заблуда кара доста жени да си мечтаят за цяла нощ сексуални ласки и да са недоволни от своите интимни партньори, които ги задоволяват максимум 30-60 минути. Реално погледнато човек може да получи истинско удовлетворение и доста силен оргазъм, дори когато сексът трае няколко минутки. Не е важно количеството, а качеството.

Това проучване ще бъде особено полезно за хората, които страдат от излишни комплекси, защото не правят секс часове наред. Важното е двамата партньори да бъдат удовлетворени от сексуалния живот, който водят, без значение колко дълго време задоволяват нуждите си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
fUcKsMiLe
преди 12 години

фотошопче ^^

AlokiNn
преди 12 години

Абе къде му е на тоя пич зърното ?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия