Вижте останалите съквартиранти, прекрачили Къщата на VIP Brother 2013

2013-09-17 11:48:00
Вижте останалите съквартиранти, прекрачили Къщата на VIP Brother 2013
Снимка: vipbrother.bg

На 15 септември бе даден официалният стар на риалити предаването VIP Brother 2013. В неделя прага на Къщата прекрачиха девет участници, а вчера влязоха останалите. Сред тях бе и така дългоочакваната световноизвестна звезда Парис Хилтън.

 

Но нека се върнем на родните ни знаменитости и разберем кои са останалите VIP съквартиранти. В неделя в Къщата влязоха Мира Радева и мъжът й Иво, скандалният рапър Мишо Шамара, националистът Павел Чернев, синът на цар Киро – принц Ангел, поп-фолк певицата Лияна, носителят на короната Мистър България Мариян Кюрпанов, многократната световна шампионка по борба Станка Златева и Пламен Медаров, който не е известен, но се прави на богат бизнесмен от чужбина и ролята му е на марионетка на зрителите.

 

Вчера още девет известни български личности станаха част от риалити предаването VIP Brother. Пръв от втората група бе някогашният любимец на публиката на ЦСКА Стойко Сакалиев. В последно време рядко се чуват новини за него, като причината е, че продължи кариерата си в Малта.

 

 

След него в Къщата влезе еротичната актриса Еделвайс. Сексапилната дама явно няма на кого да повери домашния си любимец Феликс, затова влезе заедно с него.

 

 

Певицата Йоанна също е част от VIP Brother 2013. Дали изпълнителката ще успее да напомни за себе си на зрителите и това да се повлияе благоприятно на кариерата й, предстои да разберем.

 

 

Освен Станка Златева и Стойко Сакалиев, в риалити предаването ще вземе участие и друг български спортист – Тервел Пулев. Той прие поканата за участие във VIP Brother, след като контузи дясната си ръка и има нужда от няколко седмична почивка.

 

 

Бизнес дамата Ваня Червенкова, която редовно коментираше миналия сезон на предаването също прекрачи прага на Къщата. Тя определено предизвика интереса на околните с пищния си грим и облекло.

 

 

Ирина Флорин е участничката, която бе посрещната най-топло – както от хората, събрали се пред Къщата на VIP Brother, така и от съквартирантите вътре. 52-годишната изпълнителна определено изглежда изключително добре и заразява околните с позитивното си настроение. Как да не й се зарадва човек?

 

 

Със сълзи на очите бяха посрещнати Анна и съпругът и Джерад. Сигурно се чудите кои са тези двама души? Анна е дъщерята на Мира Радева, която тя не е виждала от година и половина, а Джерад е нейният съпруг, който вчера за пръв път се запозна на живо с тъща си. Така VIP Brother 2013 се превърна във Family Big Brother – в една къща ще живеят Мира Радева и мъжа й Иво, както и дъщеря й Анна и нейният съпруг Джерад.

 

 

След като в Къщата влязоха всички български знаменитости, дойде ред и на черешката на тортата – Парис Хилтън. Преди да се запознае със съквартирантите, тя отговори на няколко въпроса, зададени й от водещия на предаването Ники Кънчев. Парис сподели, че за пръв път е в България, но е много развълнувана от посещението си, защото обича да пътува и да посещава нови места. Богатата красавица сподели, че е просто едно обикновено момиче, което обича да се забавлява. Когато не е пред камера, Парис обича да плува и да се гмурка.

 

 

Вечерта завърши с Welcome Party, в което Парис Хилтън застана зад диджейския пулт и успя да разгорещи съквартирантите и да повиши настроението им.

 

Снимки: vipbrother.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия