"Време е да си имаме още деца", споделят Брад Пит и Анджелина Джоли

2013-06-25 14:29:00
Снимка: Reuters

Брад Пит и Анджелина Джоли се обичат истински и в тяхното семейство определено цари мир и хармония. Интересен е фактът, че въпреки че вече имат шест деца /три биологични и три осиновени/, двамата планират да увеличат семейството си с още двама наследници – с едно сирийско сираче от бежански лагер в Йордания и с едно биологично дете, съобщи FemaleFirts.

 

 

Техен близък сподели, че актьорите са развълнувани от положението в Сирия. Брад и Анджелина искат да помогнат с каквото могат и смятат, че да дадат шанс на едно дете да живее щастлив живот при двама родители е идеалният начин. А и по този начин актьорите ще успят да привлекат медийния интерес към случващото се там.

 

Последните деца, с които се сдобиха Брад Пит и Анджелина Джоли, са техни биологични  – това са 4-годишните близнаци Нокс и Вивиен. Според звездното семейство те са достатъчно големи и е време да си имат нови наследници. Актьорите ще дадат шанс на едно дете от Сирия, но и ще работят за собствено. В момента Джоли консумира предимно храни, богати на калий, за да забременее по-лесно.

 

Преди няколко седмици актрисата бе една от най-обсъжданите известни личности. Анджелина Джоли си направи двойка мастектомия, защото е предразположена към развитие на рак на гърдата. Тя е готова на всичко, за да опази здравето си и да бъде дълги години до своя любим Брад Пит и до многолюдното си семейство.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 10 години

Децата нямат цена, но за три осиновени наравиха пиар, който стига за цял квартал.Отряза си циците, но не забрави да вземе 100 милиона за реклама на някъв крем срещу тая болест. Гнусна работа е да и следиш живота

BlackWings
преди 10 години

Аз кандидатствам за осиновяване от Брад и Анджелина :DДайте шанс на едно дете от България де?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия