Устните на Анджелина Джоли - мисията възможна!

2016-11-09 11:25:00
Устните на Анджелина Джоли - мисията възможна!
Снимка: Reuters

Харесвате ли устните на Анджелина Джоли? Според повечето хора те са перфектни – сочни, плътни и изкусителни. Но как да имате такива устни, ако Господ не ви е дарил с тях?

 

 

Не, не си и помисляйте за силикон, защото единственото, което ще постигнете, е да се загрозите. По-добре използвайте правилно нужните козметични продукти и ще може да се похвалите със сексапилни устни.

 

Нанесете малко фон дьо тен върху устните си. По този начин ще прикриете петънцата по кожата и ще ви е по-лесно да видите къде свършват устните ви. След това вземете бял молив за очи и очертайте с него естествените контури на устните си.

 

След това вземете молив за устни и очертайте устните си като ги направите по-големи, тоест извън естествените линии. Повторете върху белия молив с молива за устни, който задължително трябва да е с цвета на червилото ви.

 

Вземете червило и го нанесете върху устните си с подходяща четчица с движения надолу към брадичката. Поставете върху него мъничко фон дьо тен.

 

Заложете на светлите червила, защото те отразяват светлината и по този начин устните ви изглеждат по-големи, сочни и плътни.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия