Моля за внимание! Продавам тестисите си!

2013-06-13 15:45:00
Моля за внимание! Продавам тестисите си!
Снимка: Dreamstime

Готов ли си да се разделиш с една от най-важните части на твоето мъжко тяло – тестисите? Би ли ги продал, за да може да пътуваш из Европа и да осъществиш една от мечтите си?

 

 

Сигурно идеята ти се струва доста щура, но ... има човек на тази планета, който е готов да продаде тестисите си, за да финансира своето пътуване до Европа, където иска да представи творчество си. Става въпрос за колумбийския поет и журналист Рафаел Медина Бочеро, предаде ДПА.

 

Мъжът е готов да продаде тестисите си на първия човек, който е съгласен да му даде 197 000 долара. Идеята на Рафаел му дошла, след като останал без пари по време на миналогодишното си пътешествие из Южна Америка. Тогава поетът се сдобил с пари, като заложил сватбения си пръстен.

 

Какво точно представляват тестисите?

 

Това са мъжки полови жлези, в които се образуват сперматозоиди и тестостерон. Намират се извън коремната кухина и са обвити в кожена торбичка. Обикновено левият тестис е по-голям и по-ниско разположен от десния. И двата са разделени на 250-300 малки дяла, в които се намират извиващи се семенни каналчета. Образуването на сперматозоидите започва именно там. Тестисите са свързани чрез разклонена съдова система и с другите полови органи. Интересен е фактът, че те имат най-много нервни окончания при човека.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
yamaha436
преди 10 години

Тестиси,демек мъде.

kr373n
преди 10 години

Не мога да повярвам, а дори има 2 харесвания в фб.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия