Хирурзи ще присадят мъжки полов орган на мъж, отгледан върху ръката му

2013-03-18 15:31:00
Хирурзи ще присадят мъжки полов орган на мъж, отгледан върху ръката му
Снимка: Dreamstime

Медицината напредва с всеки изминал ден. В съвсем скоро време екип от хирурзи ще направи уникална по рода си операция – те ще присадят на мъж пенис, отгледан върху собствената му ръка, пише в. „Sun“.

 

 

39-годишният Адрю Уордъл се родил с ектопичен уретер, който се формира извън тялото. Мъжът има тестиси, но му липсва мъжки полов орган. Когато бил дете Андрю бил опериран и хирурзите върнали уретера на правилното му място, но въпреки това мъжът останал без пенис. След години притеснения и неудобство, британецът ще има възможността да се подложи на три сложни операции, за да се сдобие с мъжко достойнство.

 

Хирурзите ще използват клетки, съдове и нервни окончания от областта на ръката му между китката и лакътя. Кожата ще бъде увита около тубичка, която след това ще бъде поставена на съответното място. Имплантът ще бъде задействан с помпа и през него ще може да преминава урината.

 

Въпреки недъга си, Андрю нямал проблеми с жените. Той е изключително сладкодумен и лесно се запознава с атрактивни дами. Имал е около 100 романтични приятелства, но едва на 20 от дамите споделил за липсата на своята мъжественост. С първата си приятелка, с която се запознал на 17 години, Андрю бил цели 4 години. Явно все още има жени, които обичат същността на човека до себе си, а не неговите финансови или сексуални възможности.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Wax
преди 11 години

Поправихте се, а?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия