Американка - вампир пие по 2 литра човешка кръв месечно

2013-06-12 11:46:00
Американка - вампир пие по 2 литра човешка кръв месечно
Снимка: Dreamstime

Според вас в днешно време съществуват ли вампири? Повечето сигурно ще отговорите отрицателно, но истината е, че те са някъде там и имат нужда от... кръв. Джулия Кейпълс от Америка е една от тях. Жената – вампир има нужда от 2 литра човешка кръв месечно, за да живее, пише в. „Daily mirror”.

 

 

45-годишната американка, която е майка на две деца, се захранва по този начин повече от 30 години. Джулия има нужда да удовлетвори жаждата си за хемоглобин и затова непрекъснато търси други вампири, които са готови безвъзмездно да й дадат от кръвта си, за да живее.

 

Кейпълс е социален работник. Когато се отдава на страстта си, тя внимателно порязва донорите си със стерилно ножче и започва да смуче сладко-сладко кръвта им. Според жената по този начин тя поддържа организма си млад, здрав и красив. Тя знае, че кръвта няма хранителна стойност, но съдържа някои качества, които не са били открити досега.

 

Джулия започнала да пие кръв още като тийнейджърка. За пръв път й се случило, когато отхапала случайно устната на свое гадже. След години тя се запознала с бившия си съпруг и редовно захранвала жаждата си за хемоглобин. Двамата се венчали през 2000 година и взаимно пиели от кръвта си, за да изглеждат млади и красиви. След години се родил синът им Алекси. Мъжът престанал да пие кръв, но Джулия продължава да го прави и до днес.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DimmuBorgir123
преди 11 години

Това някаква шега ли е?

DoctorSatan666
преди 11 години

Вампирка социален работник... Oh god, the irony.

sofityoy
преди 11 години

Американка е ...нормално от тях всичко се очаква.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия