Истински вампир или...

2013-03-17 10:00:00
Истински вампир или...
Снимка: sxc.hu

Неведнъж сме публикували историите на хора, страдащи от пристрастявания към нетипични за ядене предмети, като тухли, стъкла, тебешири и дори козина на котки. Това, което предстои да прочетете, обаче, надминава всичките ви очаквания.

 

 

Финалният епизод на предаването “My Strange Addiction” по телевизия TLC показва 29-годишната Мишел, която още от тийнейджърските си години е започнала да пие по около един литър кръв на ден, пише в. “Daily Mail”.

 

Жената, която по професия е татуировчик, разкрива, че изпада в депресия, когато не получава необходимата си дневна доза свинска или телешка кръв.

 

„Кръвта е също толкова важна за мен, колкото водата. Пия я, когато чета, когато си почивам, когато гледам телевизия, когато рисувам. За мен няма неподходящо време, в което да не мога да пия кръв. Понякога дори готвя с нея”, признава Мишел.

 

За последните 10 години младата жена е погълнала над 3700 литра кръв. За нея чувството да поглъщаш подобна нестандартна напитка е сравнимо единствено с това да пиеш чай по време на настинка.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Horrificus
преди 11 години

Един сап зад врата и ще я питам в каква депресия ще изпадне.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия