Перфектното наказание за тийнейджърка, подиграваща се на съученичка

2013-05-24 13:00:00
Перфектното наказание за тийнейджърка, подиграваща се на съученичка
Снимка: sxc.hu

Майка намери перфектното наказание за дъщеря си, което да я накара да се спре да се подиграва на другите деца в училище, пише OddityCentral.

 

Тийнейджърката Али, посещаваща една от гимназиите в родния си град в американския щат Юта, в продължение на три седмици подлагала на груби обиди и подигравки своя съученичка, заради начина ѝ на обличане. Нито забележките от учителите и директора, нито мъмренето от страна на родителите ѝ успели да накара младото момиче да спре.

 

 

Ето защо майката на Али – Кейлий, решила, че трябва да предприеме по-драстични мерки. Тя отишла до най-близкия магазин за дрехи и купила от там най-старите и грозно изглеждащи модели. Когато се прибрала у дома Кейлий заменила всички дрехи от гардероба на дъщеря си със своите нови покупки. Приготвила ѝ и един стар чифт маратонки.

 

Когато на сутринта Али започнала да се оправя за училище, тя с ужас установила какво е сторила майка ѝ. С огромно нежелание тийнейджърката облякла неугледните дрехи и обула старите и прокъсани маратонки и отишла с тях на училище. Както и сами се досещате, през следващите няколко дни самата Али се превърнала в обект на сериозни подигравки от страна на съучениците ѝ.

 

Два дни младото момиче се прибирало със сълзи на очи и се карало с майка си. На следващия ден обаче то се прибрало с гордо вдигната глава, благодарило на Кейлий за дадения урок и заявило, че никога повече и по никакъв повод няма да се подиграва на другите деца в училище, тъй като вече знае колко много боли това.

 

Много деца всекидневно стават обект на тормоз и обиди от страна на останалите. Това често им нанася тежки психически вреди, белязващи живота им. Ето защо, следващия път, когато решите да обидите някого, хубаво е да се замислите какво всъщност му причинявате. Дори нещо, което за вас звучи като безобидна шега, може да нарани дълбоко човека, към когото е отправено. Не го допускайте.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
scrooper
преди 10 години

Да бе... Поредната сладникава американска история.Само имайте предвид, че най-вече американските *** са тези, които се борят със зъби и нокти, само и само те и децата им да са винаги прави.

RoxyM
преди 10 години

Ми, браво на майката! Елегантно я е накарала да прозре истината. Де да бяха повечето родители така.

nor4eto99
преди 10 години

"На следващия ден обаче то се прибрало с гордо вдигната глава, благодарило на Кейлий за дадения урок и заявило, че никога повече и по никакъв повод няма да се подиграва на другите деца в училище, тъй като вече знае колко много боли това." Прекалено приказно...

moni_dragon
преди 10 години

Смятам,че така е било най-добре...Каквото и да правиш,ти се връща тройно.

Tsukuda_Hiroshi
преди 10 години

Нали е ясно, че ако родител направи така с детето си в България, ще чуе само "Що не си е*ш майката? Няма да ходя на даскало!"...

koshtramba
преди 10 години

Още преди да постигна до решението, се сетих какво ще е то. Иии, да, браво!

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия