Мерилин Монро е жената с най-секси извивки на всички времена

2013-04-22 18:52:00
Мерилин Монро е жената с най-секси извивки на всички времена
Снимка: Reuters

Днешните звезди често се стараят да показват колкото се може повече плът, за да демонстрират сексапила си. Това обаче явно не е достатъчно, тъй като за жената с най-секси извивки на всички времена все още се смята покойната актриса Мерилин Монро, пише в. “Daily Mail”, позовавайки се на резултатите от скорошно проучване.

 

 

За русокосата холивудската знаменитост са гласували 40% от участниците в допитването – както мъже, така и жени. Пищният ѝ бюст, сочното дупе и тънката талия, оформящи фигура, наподобяваща пясъчен часовник, са отличителните характеристики, които придават на Мерилин Монро невероятен сексапил,  впечатляващ и до ден-днешен.

 

На второ място в класацията на жените с най-секси извивки на всички времена е поставена британската манекенка, рекламираща бельо, Кели Брук. Веднага след нея пък се нарежда актрисата от сериала “Момчетата от Медисън Авеню” Кристина Хендрикс, която само преди 3 години бе обявена за най-сексапилната звезда в света от редакторите на престижното списание “Esquire”.

 

Място в списъка на жените с най-секси извивки на тялото намират още пищната красавица Ким Кардашиян, актрисите Ракел Уелч и София Лорен, както и покойната Джейн Мансфийлд - един от секс символите в средата на 20-ти век.

 

Резултатите от проучването сочат още, че 60% от мъжете и жените смятат за най-женствени и сексапилни фигурите, които се отличават с изящни извивки.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
3oPuTy
преди 11 години

Ooo дааа,jojotuy!Как пък няма днешните момичета да са по-по-най от Монро :lol: При все,че повечето се обличат като за магистралата ... :) Не,че няма и хубави,но масовката приличат на излезли от клип на чалга-дива,което въобще не е красиво или секси!

jojotuy
преди 11 години

Тия какви ги дрънкат?Което и да е българско момиче е в пъти по-хубаво от тая


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия