Кои са най-големите модни провали за 2012 г.?

2013-04-14 10:00:00
Кои са най-големите модни провали за 2012 г.?
Снимка: Reuters

Лоши новини за любимеца на тийнейджърките Джъстин Бийбър! Мъжките клинове, които той се опита да наложи през 2012 г., са считани за най-големия моден провал на годината, пише в. “Daily Mail”, позовавайки се на резултатите от скорошно американско проучване.

 

 

Прилепналите по тялото клинове за мъже, чиито фенове са също Ръсел Бранд и Лени Кравиц, са отблъскващи за 57% от анкетираните. На второ място, само с 4% по-малко от вота на участниците в допитването, са поставени леопардовите щампи и обличането с тях от главата до петите. Третата позиция в негативната класация е отредена на гащеризоните, които се считат за отживелица от 49% от гласувалите в анкетата.

 

Място в списъка на модните недоразумения за 2012 г. намират също така очилата без стъкла, дрехите, наподобяващи пижами, обличането на дънки в комбинация с дънково яке, комбинезоните, джапанките на платформа и гладиаторските сандали.

 

Резултатите от проучване показват още, че една трета от хората поне веднъж през живота си са обличали нещо, което не харесват, само защото са искали да бъдат модерни. Всеки пети пък се е прежалвал, тъй като грозната дреха му е била подарък от близък приятел.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
BubbleGum..^^
преди 11 години

съгласна съм с това да джъстин...по едно време той се обличаше просто отвратително... ;x

sweety_angel
преди 11 години

Хаха, Джъстин Биебер номер 1 най- големите модни провали! Вие наред ли сте бе?"Място в списъка на модните недоразумения за 2012 г. намират също така очилата без стъкла, дрехите, наподобяващи пижами, обличането на дънки в комбинация с дънково яке, комбинезоните, джапанките на платформа и гладиаторските сандали"- а това просто ме разби :X

dirtyyy
преди 11 години

хАХАХА, скини дънките били моден провал..хммм.

KumchoValcho
преди 11 години

Хора, които носят анцузи нямат право да пишат статии касаещи модата

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия