Мъж създаде пистолет за слагане на презервативи (+видео)

2013-04-13 10:00:00
Мъж създаде пистолет за слагане на презервативи (+видео)
Снимка: YouTube

Изобретателен германец създаде пистолет за автоматично слагане на презервативи, с който възнамерява да кандидатства за награда от Фондацията „Бил и Мелинда Гейтс”, чиято главна цел е намаляването на разпространението на полово предавани заболявания и нежелана бременност, пише в. “Daily Mail”.

 

 

Йорг Шправе отделил няколко месеца на разработката си и в крайна сметка изобретил плашещо изглеждаш дървен уред, подобен на пистолет, чието действие е твърде просто - след натискането на спусъка му, предварително зареденият в него презерватив се изстрелва и се нанизва на пъхнатия в дулото му мъжки полов орган.

 

Разбира се, както и сами можете да се досетите, изобретението все още не е перфектно. То си има редица недостатъци, сред които са леката болка и дискомфорт, които предизвиква по време на слагането на кондома. Шправе обаче обещава, че ако получи финансиране, ще доизкусури разработката си.

 

Друг е въпросът, дали изобщо някой мъж би се осмелил да си сложи презерватив с подобен уред. Всички ние знаем колко чувствителни са представителите на силния пол към мъжкото си достойнство, а пъхането му в подобен пистолет определено изглежда плашещо.

 

Въпреки всичко разработката на Шправе вече се радва на изключителна популярност в интернет пространството. Клипчето, качено от германеца в YouTube и демонстриращо действието на пистолета за поставяне на презервативи, е истински хит и за по-малко от седмица вече е било гледано над 3,6 млн. пъти. Вижте го и вие:

 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Nakadah
преди 11 години

Първо трябва да го тества на себе си...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия