Какво говорят зодиите за мъжете?

Ако вече са ви омръзнали несериозните взаимоотношения и си търсите партньор, с когото да имате здрава и стабилна връзка, то не подминавайте неговата зодия, защото тя е от значение.Вие харесвате страст

2012-02-04 14:31:00
Какво говорят зодиите за мъжете?

Ако вече са ви омръзнали несериозните взаимоотношения и си търсите партньор, с когото да имате здрава и стабилна връзка, то не подминавайте неговата зодия, защото тя е от значение.

Вие харесвате страстни и изпълнени с емоции връзки? Тогава си потърсете мъж, който е зодия Скорпион, Телец, Лъв или Близнаци. Ако харесвате по тихите и спокойни представители на силния пол, огледайте се за някой представител на зодия Дева, Риби, Везни или Рак. Тези мъже са по-склонни да се вслушват в съветите на половинките си.

Най-толерантната зодия от зодиака са Стрелците. Те имат уравновесен характер и са постоянни в нещата, с които са се захванали. Козирозите умеят да изслушват събеседника си, но почти никога не приемат неговите тревоги присърце. Обичат да говорят с хората, но и обичат да налагат мнението си, защото са инатливи.

Овните предпочитат партньори, които да им харесва факта, че те обичат суетата. Мъжете от тази зодия избират дами, с които могат да се хвалят пред приятелите си и да ги дразнят.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Lilly23
преди 6 години

Aninkata, и аз съм Водолей!

LiTtLe CxI BoY
преди 12 години

Нищо

kloely
преди 12 години

по-*** статия не съм чела..

emilya
преди 12 години

Доста повърхностно..

пAteNцЕ
преди 12 години

да бяха казали за всяка зодия по нещо и с какво си пасва.....

Aninkata
преди 12 години

А за Водолеиите???

FuCKkK13
преди 12 години

абсолютно не съм съгласна със статията..

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия