Сайт предлага кучета под наем

2013-04-02 18:37:00
Сайт предлага кучета под наем
Снимка: sxc.hu

Обичате кучетата, но не можете да си позволите да отглеждате свое  у дома по най-различни причини? Е, не се притеснявайте, вече можете да си вземете четириног домашен любимец под наем, пише в. “Daily Mail”.

 

Сайтът borrowmydoggy.com свързва собственици на кучета, които нямат достатъчно време да се грижат за тях, с хора, които обожават животните, но не си отглеждат собствено у дома.

 

 

В своеобразната социална мрежа вече са регистрирани хиляди стопани на домашни любимци от цяла Великобритания. Те на драго сърце предоставят своето куче на всеки желаещ да го разходи, изкъпе, да си поиграе малко с него или просто да му се полюбува.

 

За да се избегнат измамите и злоупотребите, сайтът проверява внимателно достоверността на информацията, предоставена от собствениците на домашни любимци. Също така borrowmydoggy.com препоръчва на стопаните първо да разговарят по телефона и да си уредят лична среща с човека, който е проявил интерес към животното им, преди да го оставят в неговите ръце.

 

Макар отдаването и взимането на кучета под наем да не звучи като особено примамлива услуга, истината е, че във Великобритания в момента тя жъне истински успехи. Не са никак малко хората, които обичат своите любимци, но пък нямат достатъчно време да ги разхождат или пък да си играят с тях. Още повече пък са тези, които нямат финансова възможност или достатъчно пространство, за да отглеждат куче. Ето защо сайтът borrowmydoggy.com в момента процъфтява.

 

А вие бихте ли отдали кучето си под наем и бихте ли се грижили за чуждо?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Lilly23
преди 6 години

Не! Човекът трудно ще преживее раздялата с кучето, да не говорим за самото животинче!

Sissy127
преди 11 години

Това няма никакъв смисъл! Щом нямат време да се грижат за домашни любимци, защо изобщо имат куче? Горките кученца...

papalin4o
преди 11 години

И аз съм на мнението, че не може да го даваш все на различни стопани това животинче. То няма да знае кои са му господарите.

SHPAIdURmeN
преди 11 години

Това е животно не можеш така да го размотаваш на ляво и на дясно...

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия