Търси се: професионален гост на хотел

2013-03-30 13:00:00
Търси се: професионален гост на хотел
Снимка: sxc.hu

Вече ви разказахме за една от най-готините летни работи на света – служител, който да изпробва водните атракции в британски аквапарк. Това обаче далеч не единствената работна позиция, която предполага много удоволствие и добро настроение. Хотелът “Finn” във финландската столица Хелзинки в момента търси човек, който в продължение на 35 дни да изпробва леглата и обстановката във всичките 35 стаи, пише в. “Daily Mail”.

 

Изискванията към кандидатите за лежерната и приятна работа не са много – те трябва да говорят перфектно английски и финландски език, а руският е допълнителен плюс. Също така желаещите да бъдат наети на тази работа трябва да умеят да се изразяват добре, да обичат да пишат и да могат перфектно да пресъздават чувствата и настроенията си.

 

 

Главното задължение на служителя ще е да поддържа онлайн блог, в който да описва преживяванията си в хотела и своите впечатления от обстановката. Той също така ще бъде длъжен да обиколи всички 35 стаи и да изпробва всички легла в тях, като споделя колко удобни и комфортни са те.

 

Хотелът “Finn”  е разположен в сърцето на финландската столица в историческа сграда, намираща се на малко разстояние от автобусни и метро спирки, ресторанти, театри и кина. Една нощувка в него струва между 78 и 154 евро в зависимост от сезона.

 

Стените на хотела са украсени с произведения на млади и амбициозни фотографи, които могат да бъдат закупени от всеки. За гостите, падащи си по литературата, на разположение е голяма библиотека, в която те могат на спокойствие да почетат някоя книга. Но това не е всичко - на рецепцията по цял ден се предлага безплатен чай, което е още едно от предимствата на хотела.

 

До момента кандидатствалите за работа в хотел “Finn” за обявената позиция за професионален гост надхвърлят 600 души, част от които не са финландци. Обявата ще остане отворена до края на април, а на 17-и май се предвижда да бъде първият работен ден на щастливеца, избран да се поглези в хотела в продължение на 35 дни.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия