Най-вкусният хотел в света – направен изцяло от сладки лакомства

2013-03-20 00:15:00
Най-вкусният хотел в света – направен изцяло от сладки лакомства
Снимка: Tate & Lyle Sugars

Първият и единствен до момента в света хотел, направен изцяло от сладки лакомства, ще бъде отворен за посетители в лондонския квартал Сохо в рамките на само едно денонощие, съобщава в. “Mirror”.

 

 

Вкусният хотел е създаден от 14 майстори сладкари, които са прекарали повече от 2000 часа в печене на сладки десерти и 900 часа в правене на декорации, използвайки общо над 600 кг захар.

 

Хотелът е разгърнат на три етажа и разполага с 8 различни стаи. Във всяка една от тях могат да се открият ядливи мебели и декорации, направени от умелите сладкари.

 

Така например, в една от стаите, целите стени и прозорци са облепени с над 2000 разноцветни френски макарони. Друго помещение пък разполага с килим, направен от 1028 пъстри целувки.

 

Маршмелоу гирлянди, фъдж первази, вана, пълна с карамелизирани пуканки, и шоколадови книги по рафтовете са само част от сладките изкушения, от които ще могат да си похапнат гостите на хотела.

 

Вкусният проект е дело на компанията “Tate & Lyle Sugars”, която иска да покаже, че тръстиковата захар, която продава, може да се използва за създаването на най-различни и неустоими вкусни сладки изделия.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
scrooper
преди 11 години

Хензел и Гретел


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия