Британка върти бизнес с прегръдки

2013-03-29 19:45:00
Британка върти бизнес с прегръдки
Снимка: sxc.hu

Макар и да звучи тъжно, има хора, които нямат от кого да получат топла и нежна прегръдка. Тук на помощ обаче идва 45-годишната британка Кити Менсфилд, която е превърнала тази нужда в свой бизнес, пише в. “Daily Mail”.

 

Дълги години Кити работила като масажист и помагала на хората да се отърват от болките и схващанията на тялото си. Въпреки това тя все не се чувствала достатъчно полезна и вярвала, че има какво още да даде на нуждаещите се. Именно така в главата на британката се зародила идеята за създаването на услугата “Be Snuggled”, която тя започнала да предлага.

 

 

Срещу скромната сума от 45 паунда на час Кити дава на всеки желаещ възможността да усети топлината на прегръдките ѝ. За да предразположи максимално клиентите си, 45-годишната жена ги приканва да облекат най-удобната си пижама и да си вземат любимата възглавница, одеало и дори плюшено мече.

 

И преди да си помислите, че услугата, която британката предлага, има някакъв сексуален характер, бързаме да поясним, че нищо подобно не се толерира. Нещо повече, Кити изисква от всеки свой клиент по време на гушкането задължително да носи бельо и някаква дреха отгоре – дали това ще е пижама или тениска с къс панталон, това е без значение.

 

Това, което британката иска да постигне, е да дари хората с поне малко щастие. Отдавна е известно, че прегръдките повишават нивата на окситоцин в кръвта, което води до положителни емоции. Освен това гушкането може да благоприятства за понижаването на кръвното налягане и намаляването на стреса.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия