Жена твърди, че прави незабравим секс с извънземни (+ видео)

2013-03-15 13:15:00
Жена твърди, че прави незабравим секс с извънземни (+ видео)
Снимка: sxc.hu

Жителка на Великобритания твърди, че редовно прави секс с извънземни и се наслаждава на „космически“ оргазми, пише в. „Sun“. Стефани Коен не се притеснява и разказва наляво и надясно своите незабравими сексуални преживявания с иноземци, които описва като хора-котки и хора-влечуги.

 

 

Жената твърди, че по време на посещенията на групата „Team Spirit“, тя изпитва множество оргазми, каквито не е имала със своите любовници от човешката раса. Това е основната причина Стефани да си няма половинка.

 

Тя описва своите интимни партньори от вида хора-котки с особено голям заряд. В интервютата си твърди, че групата й има летяща чиния и често пътуват до планети в и извън Слънчевата система. Според нея всичко се случва в съзнанието й, докато тялото й спи. Стефани си има доста интересен духовен приятел на име Иън – мъжа – октопод.

 

Според експертите по психология и паранормални явления всичко се случва в съзнанието на Стефани и не е истина. Оргазмът е физическо преживяване, а не поръчково. Най-вероятно жената страда от рядко смущение, известно като персистентна генитална възбуда. Повечето хора не го смятат за нещо приятно, но явно на Стефани й харесва и тя му се наслаждава.

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия