Какво искат жените като подарък за 8-ми март?

2013-03-08 12:45:00
Какво искат жените като подарък за 8-ми март?
Снимка: Dreamstime

Днес представителките на нежния пол празнуват 8-ми март. По света празникът отбелязват основно майките, но в България празнуват всички жени.

 

В деня на майката голяма част от дамите тайничко се надяват, че ще успеят да останат в леглото до късно и ще бъдат отменени в домакинските задължения от техните съпрузи, пише в. „Daily express“.

 

 

Какво искат жените за 8-ми март, което да е различно от цветя и скъпи подаръци?

 

20% от дамите се надяват, че ще се наспят добре и ще имат възможността да се излежават до късно в леглото. 18% искат да прекарат свободното си време със семейството, защото заради забързания начин на живот, който водят, все по-рядко могат да отделят време за най-любимите си хора. 15% от дамите мечтаят за ден без скандали, а 12% искат да не се налага да пускат телевизора и да гледат досадните детски предавания и филмчета.

 

Представителките на нежния пол имат още желания – те искат да има някой, който да сготви вместо тях, да им бъде поднесена чаша горещ шоколад, без да се налага да помолят няколко пъти за това, някой да почисти къщата и да получат рисунка от децата си.

 

Снимка: sxc.hu

 

Едва 1% от жените искат за подарък ... пари. Явно с течение на времето дамите започват да осъзнават, че не материалните подаръци са важни, а тези, които са направени с любов.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия