Най-неподходящите подаръци за 8-ми март

2013-03-07 11:45:00
Най-неподходящите подаръци за 8-ми март
Снимка: Dreamstime

Едно от най-омразните неща за мъжете е да измислят подаръци. На тях им е изключително трудно да изберат това, което ще достави най-голяма радост на тяхната половинка, майка, баща, сестра, брат, приятел и т.н. Повечето представители на силния пол залагат на дежурните подаръци като билет за театър/опера, предплатен ваучер, бижу, парфюм, дреха и т.н.

 

Хубавото е, че в днешно време има изобилие от възможности за подаръци. Благодарение на интернет за малко време може да изберем много красив и интересен подарък. Просто трябва да положите минимум усилия.

 

 

Продавачите могат да ни бъдат изключително полезни. Само трябва да им кажем за кого търсим подарък, на колко години е човекът и колко пари сме склонни да дадем. Търговците ще ни засипят с десетки предложения, като все едно от тях ще ни допадне. Колкото повече познаваме човека, на когото ще правим подарък, толкова по-лесно ни е да го изненадаме приятно.

 

Има подаръци, които някои мъже смятат за подходящи, но те могат да се приемат като обидни от представителките на нежния пол. Вижте кои са те, за да не разочаравате някоя жена на връхп 8-ми март:

 

Козметика против стареене - факт е, че дамите, които са над 30 години, имат нужда от такива козметични продукти, за да се радват на красива и стегната кожа години наред, но малко са жените, които биха се зарадвали на такъв подарък.

 

Готварска книга - няма смисъл от такива подаръци, защото в днешно време човек може да си намери рецептата, която иска в интернет. Ако вашата любима иска да ви сготви, ще го направи, без да й подарявате книга за това.

 

Домакински уреди - дори жената, на която правите подарък, да обича да готви и постоянно да е в кухнята, това не е най-подходящият подарък за 8-ми март. По-добре заложете на нещо по-приятно и свежо.

 

Снимка: sxc.hu

 

Саксийно цвете - някои жени предпочитат живите цветя, защото животът на букетите е едва няколко дни. Но не всяка дама обича да гледа цветя, затова не й правете такъв подарък, ако сте забелязали, че няма никакви растения в дома си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия