Вижте характера му, според подаръците, които ви прави

Психолозите са на мнение, че всеки подарък има своята символика и послание и ясно показва отношенията между двама души. Спомнете си за последните подаръци, получени от своя любим и разгадайте неговите намерения към вас: 1. Парфюм - такива подаръци

2011-09-19 00:23:05
Вижте характера му, според подаръците, които ви прави
Психолозите са на мнение, че всеки подарък има своята символика и послание и ясно показва отношенията между двама души. Спомнете си за последните подаръци, получени от своя любим и разгадайте неговите намерения към вас:

1. Парфюм - такива подаръци се правят от мъже, които се плашат от сериозни връзки. Той ясно ви показва, че ви харесва и сте му скъпа, но по-скоро ви приема като допълнение към живота си, а не като основна част от него. Такъв тип подаръци се правят от представители на силния пол, които не желаят трайно обвързване.

2. Книга - обикновено книга се подарява от мъж, който смята, че познава добре жената до себе си. Такива представители на силния пол са предвидими, но в същото време са верни и предани към половинката си.

3. Домашен любимец - животинче се подарява от мъже, които са сигурни, че това е за жената за тях и на подсъзнателно ниво й изпращат сигнали, че искат тя да бъде майката на техните деца. Първо заедно ще се грижите за новия си домашен любимец, а после за вашите деца.

4. Шоколадови лакомства - мъжете подаряват на любимата си шоколад с повод или без, когато искат да й покажат, че имат нужда повече от нейното внимание и искат тяхната връзка да стане възможно най-сериозна. Голяма част от дамите смятат, че подарък от сорта на кутия бонбони показва, че мъжът няма богато въображение и не може да избира интересни подаръци. Всъщност подаряването на шоколадови изделия показва, че мъжът държи на половинката си, че тя е особено скъпа за него и иска да имат сериозни взаимоотношения. Такъв тип подарък се прави от представители на силния пол, на които романтиката не им е чужда.

5. Екскурзия - ако вашият любим ви е подарил почивка, то вие трябва да бъдете истински щастлива, защото този подарък показва, че за него вие сте целия свят и по никакъв начин не му пречи да промени недостатъците в характера си, които ви дразнят, за да имате една щастлива и сериозна връзка. Такива представители на силния пол са реалисти, които обичат да угаждат на своята половинка, като в същото време ревността им е чужда, защото имат самочувствие.

6. Пръстен, обеци и т.н. - обикновено накити се подаряват от мъже, които виждат своята настояща половинка като тяхната бъдеща съпруга. Без значение е дали бижуто е скъпо или не, то ясно показва, че мъжът има сериозни намерения към любимата си.

7. Нещо скъпо - несигурните мъже купуват скъпи подаръци, като по този начин се стараят да покажат, че са силни, което всъщност е далеч от истината. Скъпи подаръци, обикновено, се правят малко преди срещата, те показват, че мъжът няма сериозни намерения относно жената до себе си. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
AmiRose
преди 11 години

Баща ми подарява само парфюми на майка ми неее :(


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия