Мъж съди родителите си за 200 хил. долара – не го обичали достатъчно

2013-03-01 19:00:00
Мъж съди родителите си за 200 хил. долара – не го обичали достатъчно
Снимка: sxc.hu

Млад мъж от Ню Йорк съди родителите си за внушителната сума от 200 хил. долара, като компенсация за това, че те не са го обичали и подкрепяли достатъчно, съобщава OddityCentral.

 

Макар и да звучи абсурдно, това е истинската история на 32-годишния Бърнард Бей от предградията в Бруклин, който още на 12 години напуснал дома си и бил настанен в приют. Причините за това били, че родителите му го малтретирали както физически, така и психически.

 

 

Години по-късно Бърнард подновил контактите със семейството си, но отново продължавал да получава негативно отношение. Така например, когато отивал на гости на родителите си, той трябвало да чака по 45 минути навън пред входната врата, докато те го пуснат да влезе в дома им.

 

Огорчен и обиден от отношението на кръвните си роднини, младият мъж решил да повдигне срещу тях съдебно дело в бруклинския съд. Така и направил. В иска си Бърнард настоява неговите родители да ипотекират имуществото си, за да му изплатят компенсация в размер на 200 хил. долара.

 

С парите американецът възнамерява да отвори две франчайзингови заведения на Domino’s Pizza, които, по негови думи, ще осигурят финансово стабилен живот както за него, така и за семейството му.

 

Какво ще отсъди съдът в Бруклин, предстои да разберем...

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
"g0oD"_glr
преди 11 години

Да... Стабилно обвинение - липса на обич! -.- А изоставените в дом деца, те кво.. много са обичани! :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия